Gigi Becali a fost eliberat pentru 24 de ore

 

Finantatorul echipei Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a iesit, luni, din Penitenciarul Poarta Alba, acesta fiind obligat sa se întoarca marti din permisia de 24 de ore, au declarat pentru MEDIAFAX, oficiali din Administratia Nationala a Penitenciarelor. Becali le-a spus jurnalistilor care îl asteptau în Pipera ca în ziua sa libera va merge sa îsi vada familia, apoi va merge la cimitir si la Politie, sustinând ca nu este un câine si nu poate fi aratat „cum vrea si când vrea cineva”.

gigi becaliBecali a declarat, din masina cu care a fost adus la locuinta sa din Pipera, ca în ziua libera va merge sa îsi vada familia, apoi va merge la cimitir, la mormântul matusii sale, pe care nu a vazut-o „pe ultimul drum” si va aprinde lumânari la mormântul acesteia si al familiei sale.

El a precizat ca va merge si la Politie, pentru a anunta autoritatile ca se afla la locuinta sa din Pipera.

„Trebuie sa se obisnuiasca lumea ca nu sunt un câine, ca nu pot sa fiu aratat cum vrea si când vrea cineva, sunt un om, nu sunt salbatic, vorbesc cu oamenii. Nu ma arata nimeni când vrea, numai Dumneazeu poate sa ma arate, nu este nimeni stapân pe mine, eu sunt stapânul meu si numai un Hristos am, atât”, a spus finantatorul Stelei.

El a precizat ca le va putea spune jurnalistilor totul doar atunci când va iesi din penitenciar pentru ca nu vrea sa aiba probleme.

Becali le-a cerut jurnalistilor sa îi lase familia în pace, promitându-le ca va vorbi el cu ei. Otilia Ciocan, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie