Acuzatorul lui Traian Berbeceanu, Ion Nicolaie Cean este cercetat sub control judiciar

 

Procurorul Ion Nicolaie Cean, fost procuror DIICOT, este urmarit penal de procurorii anticoruptie. Acesta este acuzat ca a întocmit un dosar cu acuzatii false la adresa lui Traian Berbeceanu, fost sef al BCCO Alba.

Traian BerbeceanuNicolaie Cean este cercetat sub control judiciar. El este acuzat de „complicitate la infractiunea de abuz în serviciu asimilat infractiunilor de coruptie”, potrivit procurorilor DNA.

Motivul pentru care a fost luata masura controlului judiciar este faptul ca procurorul, în prezent detasat la parchetul de pe lânga tribunalul Alba, „a contactat telefonic doi martori din dosarul respectiv pentru a le comunica aspecte rezultate din ordonanta de începere a urmaririi penale, privind relatiile sale cu acestia si totodata le-a transmis ca a fost întrebat de anchetatori despre ei”, arata procurorii.

Traian Berbeceanu a declarat la Digi24 ca îl cunoaste „foarte bine” si „de foarte multi ani” pe procurorul Nicolaie Cean, dar a refuzat sa dea mai multe informatii despre acesta, motivând ca ancheta este în desfasurare.

„Am încredere în justitie si în faptul ca se va afla adevarul si ca se va face dreptate, am încredere în mod deosebit în DNA”, a spus el. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie