Nova Gama SRL cere insolventa Rewe Romania SRL

 

O companie cu un angajat cere insolventa Rewe România, operatorul lanturilor de magazine XXL Mega Discount si Penny Market.

penny marketSC Nova Gama SRL, o companie cu un singur salariat din judetul Maramures, cere insolventa Rewe România SRL, parte a concernului german Rewe Group si operatorul lantului de magazine Penny Market si XXL Mega Discount. Societatea din Maramures, în calitate de creditor a apelat astfel la instanta, pentru a-si recupera datoriile. Dosarul a fost înregistrat ieri la Tribunalul Ilfov.

Nova Gama SRL este o firma care comercializeaza material lemnos, cu sediul în Lapusel, judetul Maramures, care se ocupa cu intermedieri cu material lemnos si materiale de constructii. Potrivit datelor de bilant din 2012, ultimele disponibile, firma are un singur angajat si a raportat o pierdere de 31.000 de lei la o cifra de afaceri de 0 lei.

Rewe România reprezinta în tara noastra concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienta de peste jumatate de secol.

La ora actuala grupul REWE este reprezentat în peste 13 tari europene, cu o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de EUR si un numar total de angajati de peste 187.000. În afara de comertul en detail din domeniul alimentar REWE mai este activ la nivel european si în domeniul turismului cât si cel al comertului cu articole de tipul Do-it-Yourself.

În România concernul este prezent prin liniile de desfacere Billa, operate de societatea Billa SA, XXL Mega Discount si prin magazinele Penny Market.

În prezent, Rewe România opereaza sapte magazine XXL Mega Discount si 149 magazine Penny Market în întreaga tara.

Alina Stanciu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie