Radu Timis a inchiriat doua magazine din Capitala retailerului Profi

 

Radu Timis, presedintele si fondatorul grupului Cris-Tim, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria mezelurilor, a inchiriat doua dintre magazinele proprii din Capitala retailerului Profi, detinut de fondul de investitii Enterprise Investors.

profi“Nu am vandut cele doua magazine, doar le-am inchiriat. Nu intentionez sa mai inchiriez si alte locatii, altor retaileri”, a declarat pentru WALL-STREET.ro Radu Timis.

Cele doua magazine sunt localizate in zona Pajura, din Capitala. La finalul anului trecut, Radu Timis sustinea ca situatia actuala nu mai permite lanturilor locale de magazine sa concureze cu marii jucatori internationali.

“Noi nu mai avem nicio sansa la ce se intampla acum in privinta expansiunii in retail. Este o supraglomeratie de supermarketuri si hipermarketuri. Nu am avut know-how pe zona asta si am facut cu totii greseli foarte mari, nu am avut finante, nu am avut posibilitatea de a spune precum multinationalele <<In aceasta tara 3 ani nu ma intereseaza cat castig>>. Nu avem manageri formati in zona asta. Avem 17 magazine, insa nu ne intereseaza zona asta. Nu am luat inca o decizie in sensul insa, urmeaza”, spunea intr-un interviu acordat WALL-STREET.ro presedintele Cris-Tim. Alina Stan, wall-street.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie