Cosmote si Romtelecom vor trece din aceasta toamna la brandurile T-Mobile, respectiv T-Home

 

Operatorii Cosmote si Romtelecom, care împreuna formeaza cel mai mare grup de telecomunicatii de pe piata din România, vor trece din aceasta toamna la brandurile T-Mobile, respectiv T-Home ale Deutsche Telekom, dupa ce gigantul german si-a impus astazi punctul de vedere la Adunarea generala extraordinara a grupului elen OTE.

deutsche telekom“În cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor a fost aprobata, cu majoritate de voturi, încheierea unui acord de licentiere între Deutsche Telekom si companiile afiliate ale OTE, Cosmote România si Romtelecom”, potrivit unui anunt publicat de grupul elen, care nu ofera detalii despre contract.

Potrivit informatiilor publicate anterior de ZF, si care nu au fost confirmate oficial pâna în prezent de grupul german sau cel grec, rebrandingul va avea loc pe data de 12 septembrie.

Aceasta operatiune demonstreaza ca grupul german este gata sa atace în forta, sub puternicele branduri proprii, extrem de competitiva piata de telecom din România, sperând sa determine astfel un câstig pentru Cosmote si Romtelecom în fata subsidiarelor altor mari grupuri internationale: Orange, Vodafone si UPC. Rebrandingul ar trebui, îsi fac probabil calcule nemtii, sa ajute Cosmote si Romtelecom si în lupta dura cu românii de la RCS&RDS, care controleaza piata de internet fix si TV, si care acum lovesc nemilos si pe segmentul de telefonie mobila folosindu-se de prevederile impuse de autoritatea de reglementare în comunicatii în licentele de comunicatii mobile care au intrat în vigoare la începutul lunii aprilie. Noua licenta a obligat practic Vodafone sa ofere Digi acces la reteaua sa, pe baza unui acord de roaming national.

Citeste articolul integral pe zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie