Aprobarea calendarului sesiunii speciale a examenului de bacalaureat – 2014

 

In Monitorul Oficial nr. 316 din 30 aprilie 2014 a fost publicat Ordinul nr. 3289/2014 al ministrului Educatiei Nationale privind aprobarea calendarului sesiunii speciale a examenului de bacalaureat – 2014 pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale.

ministerul educatiei nationale, MENIn cadrul actului normativ se arata:

Se aproba calendarul sesiunii speciale a examenului de bacalaureat – 2014 pentru absolventii de liceu participanti la loturile nationale largite ce se pregatesc pentru olimpiadele si concursurile internationale, cuprins in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.

Comisia judeteana de bacalaureat a Inspectoratului Scolar al Judetului Prahova nominalizeaza unitatile de invatamant – centru de examen si centru zonal de evaluare pentru sesiunea speciala de bacalaureat 2014.

Lista nominala a absolventilor de liceu care fac parte din loturile nationale de pregatire pentru competitiile internationale pe discipline scolare, avizata de directorul general al Directiei generale educatie si invatare pe tot parcursul vietii, si lista nominala a absolventilor de liceu care fac parte din loturile nationale de pregatire pentru competitiile sportive internationale, avizata de directorul Federatiei Sportului Scolar si Universitar, sunt aprobate de presedintele Comisiei nationale de bacalaureat – 2014.

Sesiunea speciala a examenului de bacalaureat 2014 se desfasoara in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a examenului de bacalaureat – 2011, aprobata prin Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4.799/2010 privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat – 2011, cu modificarile ulterioare, valabila si pentru examenul de bacalaureat 2014, si potrivit prevederilor Ordinului ministrului educatiei nationale nr. 4.923/2013 privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat national – 2014. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie