Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca este partener al Galei Excelentei in Mediere editia a II-a

 

Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca este partener al celei de-a II-a editii a Galei Excelentei in Mediere.
Universitatea Babes Bolyai - Cluj-NapocaUBB-ul este una din cele mai prestigioase instituții de învățământ superior de stat din România, continuatoarea tradiției Universității din Cluj, înființată în anul 1919. Din punctul de vedere al numărului de studenți (peste 53.000 ), precum și al diversității specialităților oferite (105), este una dintre cele mai importante universități din România.

Universitatea „Babeș-Bolyai” se remarcă, de asemenea, prin caracterul său multicultural. Astfel, dintre cele 21 de facultăți ale universității, 19 oferă programe de studii în limba română, 17 în limba maghiară, 10 în limba germană și 2 în limba engleză. În două dintre facultăți (Teologie Reformată si Teologie Romano-Catolică), programele de studii se desfășoară exclusiv în limba maghiară. Dintre specializările oferite, 98 sunt în limba română, 52 în limba maghiară, 14 în limba germană și 4 în limba engleză.

Aceeași structură multiculturală se regăsește și în cadrul programelor postuniversitare sau în cadrul studiilor de scurtă durată realizate în cele 18 colegii universitare din Transilvania ce aparțin de UBB.

I.T.F

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie