Procurorii DNA au cerut un spor de pedepsa pentru Adrian Nastase. Tribunalul Bucuresti a amanat luarea unei decizii pentru data de 8 mai

 

Procurorii DNA au cerut astazi un spor de pedepsa pentru Adrian Nastase. Tribunalul Bucuresti a amânat luarea unei decizii pentru data de 8 mai.

Adrian Nastase 1Tribunalul Bucuresti ar fi trebui sa se judece luni cererea de contopire a pedepselor în cazul fostului premier.

Procurorii DNA au solicitat ca pedeapsa fostului premier sa fie majorata cu înca un an, desi avocatii acestuia sperau ca el va beneficia de aplicarea noilor coduri penale.

O decizie a fost amânata pentru 8 mai, data pâna la care magistratii ar urma sa primeasca de la instanta suprema motivarea în dosarul Zambaccian, în care Adrian Nastase a fost condamnat.

Totusi, familia si aparatorii sai spun ca cererea de contopire a pedepselor poate fi judecata si în lipsa acestui document. Ei au facut o solicitare în acest sens, aratând ca instanta poate lua în calcul o minuta redactata imediat dupa condamnare. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie