Deputatul Mihai Sturzu a reclamat la CNA emisiunea in care Traian Basescu a amenintat-o pe Gabriela Firea

 

Emisiunea de la Realitatea TV, în care Traian Basescu s-a referit la o posibila încalcare a legii de catre sotul senatoarei PSD Gabriela Firea, a fost reclamata la Consiliul National al Audio-Vizualului (CNA) de catre deputatul PSD Mihai Sturzu.

cna“Doresc sa va semnalez faptul ca în urma emisiunii Jocuri de Putere, difuzata în data de 13 aprilie 2014 de postul de televiziune Realitatea TV, între orele 21:00 – 23:00, au avut loc grave încalcari ale dispozitiilor legale prevazute în cadrul Legii audiovizuale”, se afirma în sesizarea transmisa catre CNA.

Potrivit sesizarii, moderatorul Rares Bogdan ar fi tolerat atacurile si amenintarile lansate la adresa senatoarei Gabriela Firea de catre Traian Basescu, abatere ce constituie o neîndeplinire a obligatiilor sale legale, dar si etice, în calitate de moderator. Mai precis, Rares Bogdan nu ar fi solicitat justificarea afirmatiilor proferate de invitatul sau, încalcând astfel cerintele legale privind informarea corecta.

Iar afirmatia incriminata ar fi urmatoarea: “Mai bine ar sta în banca ei si s-ar ocupa de ce se întâmpla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu îl mai gaseasca într-o zi acasa, daca nu e atenta.” romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie