Revista Acquisition International: Premiul „Mediatorul anului din Romania”

 

Mediatorul si directorul General al Centrului de Mediere Craiova, Constantin Adi Gavrila, a fost onorat de revista ACQUISITION International cu premiul Mediatorul anului din România în anul 2014.

Acquisition International logoMarea Britanie – 8 aprilie 2014 – Revista Acquisition International anunta câstigatorii Premiilor din 2014 pentru Rezolvarea Disputelor (Dispute Resolution Awards).

Aceste premii globale recunosc realizarile remarcabile ale persoanelor si companiilor din domeniul rezolvarii disputelor, si foarte important, sunt nominalizati de clientii lor, partenerii lor profesionali si colegii lor. Premiile AI identifica si onoreaza succesul, inovatia si etica din comunitatile internationale.

AI se mândreste cu validitatea premiilor si câstigatorilor. Premiile sunt date doar pe merit si sunt prezentate pentru a-i recomanda pe cei mai meritosi pentru ingenuitate si munca multa în ultimele 12 luni.

Premiile din acest an recunosc peste 500 câstigatori din mai mult de 60 de tari. Pentru a afla mai multe despre câstigatori si pentru a obtine perspective din domeniile de practica ale ”celor mai buni din cei mai buni”, se gasesc pe site-ul AI (www.acquisition–intl.com) de unde se acceseaza suplimentul cu câstigatorii.

Suplimentul se gaseste si aici: http://viewer.zmags.com/publication/85f983b8.

Comunicatul de presa oficial poate fi gasit la urmatorul link: http://www.acquisition-intl.com/images/stories/ai-awards/New_Awards_Page/Dispute_Resolution/2014_Dispute_Resoltion_Awards_Press_Release.pdf

mediere.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie