Noul director general al CFR Marfa este Dan Valentin Belcea

 

Noul director general al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa (SNTFM) CFR Marfa este Dan Valentin Belcea, care a ocupat – pâna în prezent – pozitia de membru în Consiliul de Administratie, se arata într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

cfr-marfa‘Nascut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA-USA si, anterior numirii în pozitia de director general, a fost membru în Consiliul de Administratie al societatii. Ca urmare, domnul Belcea este familiarizat cu domeniul feroviar si cu specificul activitatii societatii si spera ca mandatul sau sa fie unul benefic pentru redresarea acesteia’, se arata în comunicatul citat.

Dan Valentin Belcea si-a început cariera în Statele Unite ale Americii, continuând apoi în tara ca Chief Financial Officer la Graffiti/ BBDO (între 1993 si 1994), CB Investment SRL (1995-1996), sau general manager la Prima Tv (în perioada 1996-2002). Din anul 2005 pâna în 2012, a ocupat functia de vicepresedinte — responsabil cu dezvoltarea strategica la International Railway Systems S.A., iar din ianuarie 2010 pâna în prezent a ocupat functia de Chief Executive Officer la Protan SA.

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Marfa CFR Marfa SA este operatorul national de transport feroviar de marfa din România, lider pe aceasta piata cu o cota de piata de 54,8 %, la nivelul anului 2013.(AS-autor: Magdalena Tanasescu, editor: Nicoleta Gherasi), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie