Partener al Galei Excelentei in Mediere editia a II-a: Camera Mediatorilor din Romania

 

Asociatia Camera Mediatorilor din Romania este partener al celei de a II-a editii a Galei Excelentei in Mediere.

Camera Mediatorilor din Romania„La data de 12 septembrie 2008 a luat ființă CAMERA MEDIATORILOR IAȘI, persoană juridică de drept privat, fără scop lucrativ, autonomă, neguvernamentală, apolitică, organizație profesională a mediatorilor, constituită în baza Ordonanței nr. 26 din 30 ianuarie 2000 completată prin Ordonanța 37/2003, modificată și completata prin Legea 246/18.07.2005 și a Art. 24 din Legea Nr. 192 din 16 mai 2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator.

Din luna februarie 2013, denumirea asociației s-a schimbat în CAMERA MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA.

Asociatia „CAMERA MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA” are ca scop promovarea medierii, arbitrajului, negocierii și concilierii ca mijloace de rezolvare a conflictelor de orice natură, stimularea spiritului civic, a cooperării și a comportamentului non-agresiv în relatiile interumane.

Sediul CAMEREI MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA este în Municipiul Iasi, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, Nr. 2, Bl. B2 Colț, Tr. 1, Jud. Iași.

Asociația este înscrisă în Registrul Național de Evidență al Organizațiilor în Domeniul Medierii întocmit de Consiliul de mediere, la Sectiunea I – Asociatii profesionale în domeniul medierii.”

I.T.F

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie