Protocol de colaborare intre INM si Institutul National de Justitie din Republica Moldova

 

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii marti, 31 martie 2014, un comunicat cu privire la participarea directoarei Octavia Spineanu-Matei la a doua sesiune a Comisiei Interguvernamentale România – Republica Moldova pentru Integrare Europeana.

stilou semnaturaReuniunea a stabilit directiile de cooperare viitoare în vederea sprijinirii parcursului european, cu accent pe implementarea viitoare a Acordului de Asociere, inclusiv a Acordului de Liber Schimb Aprofundat si Cuprinzator UE – Republica Moldova, componenta integrala a Acordului de Asociere.

Octavia Spineanu-Matei, director INM, a subliniat buna cooperare cu Institutul National de Justitie din Republica Moldova (INJ) si a prezentat disponibilitatea pentru continuarea schimburilor de experienta, sprijinirea reformei sectorului judiciar, organizarea de activitati comune, precum si sprijinirea INJ în demersul sau de a dobândi statut de observator al Retelei Europene de Formare Judiciara (EJTN) si dezvoltarea, în perspectiva, a cooperarii în cadrul acestei Retele.

La finalul evenimentului cele doua institutii de formare a magistratilor au semnat un Protocol de colaborare, care urmareste dezvoltarea si consolidarea relatiilor de colaborare între cele doua parti. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie