Conferinta „Ziua mondiala a protectiei consumatorului”

 

In ziua de 15.03.2014, a avut loc la Casa de cultura din municipiul Campulung Moldovensc, jud.Suceava, Conferinta „Ziua mondiala a protectiei consumatorului” ce a fost organizata de catre Asociatia Mediatorilor din Bucovina Suceava-presedinte mediator Vasile Vargan si Federatia nationala a Asociatiilor Fundatiilor a protectiei consumatorilor Bucovina-presedinte ing.Vasile Bostaca.

DSCN4483In prezenta a peste 100 de cetateni, a administratiei publice municipale prin primarul M.Negura si consilieri locali, mediatori, etc.a fost prezentata de dl.presedinte V.Bostaca, legislatia  protectiei consumatorului si rolul fundatiilor in apararea drepturilor consumatorului.

Dl.mediator Vasile Vargan a prezentat despre procedura medierii, ca modalitate amiabila de rezolvare a litigiilor la un mediator in conditii de neutralitate,impartialitate si confidentialitate, medierea ca activitate de interes public si rolul organelor judiciare, arbitrale si cu atributii jurisdictionale in domeniul medierii. De asemenea a prezentat procedura medierii in domeniul protectiei consumatorilor si a raspuns interventiilor venite din partea celor prezenti.

Avand in vedere ca Medierea reprezinta o activitate de interes public, aceasta intalnire a avut un succes scontat pentru promovarea procedurii medierii, informarea cetatenilor despre legislatia in domeniu si o interactiune intre cei prezenti si cei care au organizat conferinta.

Mediator Vasile Vargan – presedinte „As.Mediatorilor din Bucovina” Suceava

DSCN4481                               DSCN4492

 

 

 

 

 

 

 

DSCN4494                                         DSCN4497

 

 

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie