Autoritatea de Cadastru a fost transferata la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

 

Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara a fost trecuta din coordonarea secretarului general al Guvernului în subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus în prezent de Liviu Dragnea.

cadastruTransferul a fost decis de Guvern prin ordonanta de urgenta.

În luna mai 2012, în prima sedina a Guvernului USL, Inspectoratul de stat în Constructii si Oficiul pentru Cadastru au fost transferate din gestionarea Ministerului Dezvoltarii, condus pâna atunci de Elena Udrea (din partea PDL) în subordinea Executivului, premierul Victor Ponta afirmând atunci ca cele doua structuri au fost trecute anterior la minister „mai mult pe criterii personale” decât functionale.

Actul normativ mai preved membrii CA si directorul general sunt numiti si revocati din functie prin decizie a premierului, la propunerea ministrului Dezvoltarii.

În luna mai 2012, în prima sedina a Guvernului USL, Inspectoratul de stat în Constructii si Oficiul pentru Cadastru au fost transferate din gestionarea Ministerului Dezvoltarii, condus pâna atunci de Elena Udrea (din partea PDL) în subordinea Executivului, premierul Victor Ponta afirmând atunci ca cele doua structuri au fost trecute anterior la minister „mai mult pe criterii personale” decât functionale. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie