Dosarul carnii alterate: Zece persoane printre care si seful DSV Cluj au fost aduse la audieri in Capitala

 

Noi audieri în dosarul Mafiei carnii stricate. Zece persoane din Cluj au fost aduse în timpul noptii de miercuri cu duba la audieri in Capitala. Printre cei care dau explicatii procurilor de la DIICOT se numara si seful DSV Cluj.

diicot siglaAncheta ia amploare în cazul Mafiei Carnii. Seful Directiei Sanitar Veterinare din Cluj si alte 9 persoane au fost aduse la audieri în Capitala. Oamenii au fost luati cu duba si acum dau explicatii în fata procurorilor DIICOT, potrivit România TV.

Nicolae Pivaru, seful DSV Cluj se afla la audieri în calitate de martor în dosar, dând declaratii despre unul dintre subalternii sai, Nicolae Lucaciu, care oferea informatii evazionistilor.

Scandalul carnii stricate continua. Doua tone si jumatate de carne expirata au fost descoperite si într-o fabrica din Mehedinti. Carnea urma sa fie transformata în mezeluri. Autoritatile au efectuat controale în 18 judete din tara si si au descoperit zeci de tone de carne stricata, care au fost oprite de la vânzare. 20 de tone erau expirate chiar de vara trecuta si alte 14 tone au fost distruse.

Mai multe persoane sunt cercetate pentru evaziune fiscala si spalare de bani, iar zece dintre ele au fost arestate preventiv.

Reteaua de evazionisti este una care depaseste granitele României, iar în mafia carnii sunt implicati inclusiv angajati ai ANPC si politisti de frontiera. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie