Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, în dosarul în care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta sa câstige un dosar de arbritraj.

Mihail VlasovDecizia Curtii de Apel Bucuresti nu este definitiva, ea putând fi atacata la instanta suprema.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a României, Mihail Vlasov, ar fi cerut unui om de afaceri un milion de euro pentru a-l ajuta sa câstige un dosar de arbitraj, iar marti a primit de la acesta 200.000 de euro din suma ceruta, fiind retinut pentru trafic de influenta, a informat Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

DNA a aratat ca procurorii Sectiei de Combatere a Coruptiei au dispus punerea în miscare a actiunii penale în cazul lui Vlasov, pentru trafic de influenta.

Vlasov a fost denuntat la DNA de un om de afaceri, de la care ar fi cerut un milion de euro, iar marti a fost prins în flagrant, într-un restaurant din Bucuresti, asupra presedintelui Camerei de Comert fiind gasita suma de 200.000 de euro, a precizat sursa citata. mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie