Casa Regala a Marii Britanii a fost data in judecata de o romanca

 

Tribunalul Bucuresti ar putea fi scena unui eveniment de proportii. Regina Marii Britanii si membri de seama ai Casei Regale au fost chemati in judecata de o romanca!

tribunalul-bucurestiProcesul a fost inscris in urma cu cateva zile iar reclamanta este Mihaela Popa. Pe lista celor chemati sa dea cu subsemnatul pe plaiuri mioritice se afla – pe langa Regina – Ducele de Edinburg, Phillip, (n.r. – sotul Majestatii Sale), Printul Charles si sotia acestuia Camilla, Ducesa de Cornwall, William si Catherine, Ducele si Ducesa de Cambrige, si evident Harry, Printul de Walles. Obiectul procesului este “actiune in raspundere delictuala”. Mai in gluma, mai in serios, ar fi interesant de vazut daca Tribunalul Bucuresti va solicita comisie rogatorie pentru audierea Reginei sau va dispune sa fie adusa cu mandat, de politisti, dupa ce o va amenda, pentru sfidare!

Proces de 40 de milioane de lire sterline

Coincidenta sau nu, numele “Mihaela Popa” a mai fost implicat intr-un scandal cu instante si judecatori. Nu in Romania. In Marea Britanie. Acolo unde o contabila cu acelasi nume a dat in judecata, in 2009, o companie internationala cerand despagubiri de 40 de milioane de lire sterline pe motiv ca a fost discriminata si batjocorita. Da, milioane, scrie Spy News.

Citeste mai departe pe romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie