Cu ce ne seduc constructorii de masini la Salonul de la Paris

 

Pentru a seduce publicul la Salonul auto de la Paris, care-si deschide portile sambata, constructorii prezenti mizeaza, inainte de toate, pe modele lor clasic, dar in versiuni improspatate.

Vedeta incontestabila a editiei din acest an a Salonului va fi noul Golf, a saptea generatie de succes planetar a Volkswagen, declinat in versiune GTI, in variante hibrida si electrica. Audi va fi prezent cu modelul in cinci usi al A3,precum si o cabrioleta bolid, o versiune de 450 cai putere a RS5, a carui lansare este programata pentru primavara anului viitor .

Pe langa seriile 1, 3 si 7, inclusiv o serie 3 ActiveHybrid, BMW va dezvaluia o premiera pentru fabricantul din Munchen, conceptul Active Tourer, care marcheaza primii pasi ai marcii premium german spre alt gen, monovolum, tractiune pe fata si motoare cu trei pistoane.

Mercedes va etala un Classe B Electric Concept, alaturi de noua Classe A si de un break din gama CLS Shooting Brake.

Americanii care incearca sa seduca clientela europeana, vor debarca in capitala franceze cu un Chevrolet Trax, un SUV compact, precum si cu un Cadillac ATS, care se ambitioneaza sa patrunda pe terenul BMW Serie 3 si Audi A4.

Ford va fi prezent cu noua model Mondeo si cu o Fiesta rearanjata. Opel, filiala germana a General Motors va prezenta noul sau automobil de oras Adam, destinat sa rivalizeze cu Fiat Cinquecento, presum si o gama Astra restilizata.

In ceea ce priveste constructorii niponi, compania Toyota va fi reprezentata de un Auris nou , in timp ce Honda va expune noul sau CR-V. Mazda va prezenta noua serie 6 in versiune berlina si break, precum si ultima generatie a cabrioletei MX-5.

Francezii de la Renault spera ca privirile publicului sa fie atrase de Clio, in ultima sa varianta break si care va fi lansata imediat dupa manifestarea pariziana. Dacia va dezvalui versiunile actualizate ale modelelor Sandero si Logan, precum si Dokker, un concurent pentru Kangoo, cu usi culisante.

Simona Haiduc, Incomemagazine.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie