Creditorii Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare din judetul Mehedinti au aprobat planurile de reorganizare

 

Adunarea creditorilor Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) a aprobat planurile de reorganizare a acestei entitati economico-strategice din judetul Mehedinti, a declarat sâmbata seara, pentru AGERPRES, administratorul firmei specializata în insolventa Tudor& Asociatii, Ion Tudor.

Regia Autonoma pentru Activitati NuclearePotrivit sursei citate, cele doua planuri stabilite si propuse de administratorii judiciari au drept scop salvarea de la faliment a platformelor industriale Uzina de apa grea Romag-Prod si Termocentrala Romag-Termo din localitatea Halînga, prin promovarea unor masuri eficiente de gestionare si administrare a fondurilor financiare si, astfel, a asigurarii functionarii normale a acestora.

„Planurile prevad plata integrala a creantelor garantate, salariale si bugetare. S-a decis efectuarea acestora în cuantum de 70%”, a precizat Tudor.

În context, el a aratat ca planurile votate de adunarea creditorilor vor fi înaintate saptamâna viitoare pentru confirmare catre judecatorul sindic care va hotarî deschiderea procedurii de reorganizare a RAAN.(AS – autor: Florian Copcea, editor: Marius Fratila), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie