Edy International Spedition a intrat in insolventa. Va fi o noua rasturnare de situatie?

 

Procedura generala de intrare în insolventa a fost deschisa din nou în cazul companiei Edy International Spedition. Deocamdata, însa, hotarârea instantei nu este definitiva.

Edy International SpeditionMagistratii de la Tribunalul Hunedoara s-au pronuntat, ieri, în cel de-al patrulea dosar în care a fost ceruta insolventa celei mai mari societati de transport rutier de pe piata locala. Este vorba despre unul dintre dosarele în care deschiderea procedurii a fost ceruta chiar de catre companie, iar judecatorii au dat curs, din nou, solicitarii acesteia.

„Instanta a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei, la cererea debitoarei. Hotarârea poate fi atacata prin recurs, în termen de sapte zile de la comunicare“, a precizat Ildiko Glaman, purtatorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Si de aceasta data, magistratii au desemnat ca administrator judiciar provizoriu firma de reorganizare, lichidare si administrare Rovigo SPRL.

Ramâne de vazut daca hotarârea instantei va ramâne definitiva, sau daca vom asista la o noua rasturnare de situatie, ca în cazul primei sentinte date în acest sens. În plus, instanta va mai trebui sa se pronunte în cele doua dosare ramase pe rol, în care deschiderea procedurii de insolventa a fost ceruta de diferiti creditori.

Cristina Ghenea, Mesagerulhunedorean.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie