Ofertele depuse pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civila reanalizate de Ministerul pentru Societatea Informationala

 

Ministerul pentru Societatea Informationala a dat publicitatii vineri, 21 februarie 2014, un comunicat cu privire la ofertele depuse pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civila (SIIEASC).

ministerul pentru societatea informationalaAstfel, ca urmare a Deciziei CNSC, MSI a hotarât reanalizarea celor trei oferte depuse pentru proiect, ofertatii având posibilitatea de a ataca la Curtea de Apel Decizia în termen de 10 zile. Asocierea desemnata câstigatoare, formata din Romsys, Indra Sistemas, Mercury 360 Communications, împreuna cu subcontractantii Technology Network Services, Quantrio Consulting si Star Storage, a atacat prin firma S.C. Romsys SRL hotarârea CNSC, solicitând suspendarea executarii dispozitiilor Deciziei CNSC si modificarea acesteia.

Ministerul pentru Societatea Informationala va pune în aplicare Decizia CNSC de reanalizare a ofertelor depuse pentru proiectul SIIEASC si va asteapta decizia Curtii de Apel.

În urma anuntarii asocierii declarate câstigatoare pe 13 decembrie 2013, S&T România si UTI Grup au contestat la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor rezultatul licitatiei pentru sistemul de emitere online a actelor de stare civila. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie