Omul de afaceri Irinel Columbeanu va fi executat silit pentru o datorie de 7 milioane de euro

 

Omul de afaceri Irinel Columbeanu pare sa aiba probleme serioase din punct de vedere financiar, acesta fiind pe cale sa-si piarda mai multe bunuri din cauza unei datorii pe care o are la banca.

Potrivit site-ului nefiltrat.ro, datoria lui Irinel Columbeanu la respectiva banca s-ar ridica la sapte milioane de euro, iar executorii au primit deja OK-ul judecatorilor sa intre în vila din Izvorani pentru a pune sechestru pe bunuri.

Banii au fost folositi de Irinel Columbeanu pentru deschiderea unei fabrici în Târgu Carbunesti, iar pentru aceasta suma omul de afaceri a girat cu trei etaje dintr-un bloc aflat în Piata Victoriei, apartinând unei alte firme de-ale sale.

Nefiltrat.ro informeaza ca în urma cu câteva zile, judecatorii au decis, prin hotarâre definitiva, ca bunurile lui Irinel Columbeanu vor fi scoase la licitatie. Astfel, ar urma sa fie scoase la vânzare fabrica din Târgu Carbunesti si cinci spatii de birouri din blocul din Piata Victoriei din Bucuresti. Mai mult, judecatorii au decis sa admita cererea de patrundere în vila din Izvorani, iar acolo alte bunuri ar putea fi puse sub sechestru.

Libertatea.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie