Bugetarii vor primi sporuri mai mari la salarii

 

Lefurile a mii de angajati din administratie vor fi rotunjite în acest an cu bani suplimentari pentru stres, radiatii electromagnetice, praf, zgomot si alte conditii de munca considerate neprielnice. În unele institutii, exista cresteri de pâna la 37% la fondul pentru sporurile acordate.

bugetariPrintre beneficiari se numara angajati din sanatate, educatie, asistenta sociala sau directii judetene, informeaza ziarulevenimentul.ro.

În total, bugetul pentru sporuri în cazul a 29 de institutii se ridica în anul 2014 la 37,2 milioane lei.

O alta majorare este în cazul salariilor de baza. Pe lânga acestea, unii bugetari mai primesc alocatii pentru transportul la si de la locul de munca, tichete cadou sau drepturi salariale câstigate în instanta. Angajatii din administratia judeteana vor încasa în acest an sporuri în valoare totala de 37,2 milioane lei. Cei mai multi bani suplimentari îi vor ridica salariatii din medii de activitate precum sanatatea, serviciile sociale si învatamânt.

Fata de anul trecut, valoarea fondurilor alocate pentru sporuri a crescut, în unele cazuri, cu peste 37%. Printre sporurile care rotunjesc veniturile bugetarilor se numara cel de stres, de antena, lucrul pe timpul noptii, merit, spor de arhiva sau sporul special pentru personalul didactic. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie