Dosarul Transferurilor: Inculpatii, de acord sa faca munca in folosul comunitatii

 

Fratii Victor si Ioan Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea si Gheorghe Netoiu, au raspuns afirmativ luni la întrebarea judecatorului de la Curtea de Apel care judeca dosarul Transferurilor daca sunt de acord sa presteze munca în folosul comunitatii.

dosarul transferurilorNoul Cod penal, intrat in vigoare la 1 februarie, prevede ca presedintele completului sa sa-i întrebe pe inculpati daca sunt de acord sa presteze munca în folosul comunitatii în cazul în care sunt gasiti vinovati.

Cei sapte oameni din fotbal au spus ca sunt de acord cu acest lucru, desi se considera nevinovati.

Singurul care a spus ca nu ar fi de acord cu aceasta masura a fost Jean Padureanu care a invocat starea de sanatate precara.

Dupa audierea lui Victor Becali, avocatii inculpatilor au cerut schimbarea încadrarii juridice a clientilor lor, invocând mai multe articole din noul Cod penal.

Potrivit acestora, infractiunile de evaziune fiscala si înselaciune au fost reduse, în acest fel reducându-se si termenul de prescriptie în cazul inculpatilor din dosarul Transferurilor.(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie