Din ciclul gafele Romatsa: O nava aflata in pericol pe Coasta de Azur, cautata de ISU pe lacul Izvorul Muntelui

 

O ambarcatiune aflata în pericol pe Coasta de Azur, în sudul Frantei, a fost cautata de echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt în zona barajului Izvorul Muntelui, dupa ce Romatsa a dat si aceasta posibila locatie a navei, în baza unor informatii de pe satelit, informeaza Mediafax.

serviciu de urgenta ecallPotrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt, dispeceratul institutiei a fost sesizat de Romatsa, în 5 februarie, la ora 22.00, cu privire la o ambarcatiune care s-ar afla în pericol, mesajul fiind receptionat de companie prin sistemul de alerta prin satelit.

Conform sursei citate, Romatsa a precizat ca are doua posibile locatii unde s-ar putea afla ambarcatiunea, respectiv Lacul Izvorul Muntelui din judetul Neamt si Coasta de Azur, în sudul Frantei.

„Din momentul în care am primit mesajul, reprezentantii Romatsa ne-au transmis ca, la o a doua trecere a satelitului, ne va preciza locatia exacta a navei. Noi am considerat plauzibila informatia primita, în sensul ca un trailer care transporta respectiva ambarcatiune, pe cale rutiera, sa fi fost implicat în vreun accident. În consecinta, am trimis echipaje în patrulare în zona indicata în judetul Neamt”, a declarat, sâmbata, inspectorul sef al ISU Neamt, Ioan Nitica.

Dupa aproximativ 50 de minute, ISU Neamt a primit un nou mesaj de la Romatsa, prin care era informat ca incidentul în care a fost implicata respectiva ambarcatiune s-a produs pe Coasta de Azur.

În aceste conditii, ISU Neamt a oprit cautarile în zona Lacului Izvorul Muntelui. romanialibera.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie