Ovidiu Tender: Nu as vrea Oltchimul nici gratis

 

Omul de afaceri banatean Ovidiu Tender a declarat pentru „Redesteptarea” ca a urmarit subiectul privatizarii Oltchim si considera ca varianta conform careia în spatele lui Dan Diaconescu s-ar afla un investitor puternic este exclusa.

Ovidiu Tender sustine ca adjudecarea Oltchimului de catre boss-ul OTV, Dan Diaconescu, este absolut normala, în conditiile în care Ministerul Economiei nu a impus o anumita categorie de participantii la licitatie. „Fata de cerinte este în regula. Fata de ceea ce ar fi trebuit sa fie cerintele, este o alta discutie”, a declarat Ovidiu Tender.

Afaceristul banatean si-a exprimat pozitia si fata de cei care sustin ca în spatele lui Dan Diaconescu se afla un mare investitor. „La o asemnea suma si la asemenea valori este exclus ca cineva sa fie în spate. Cineva care ar fi dorit sa intre într-o afacere de o asemenea dimensiune venea în fata pentru ca nu se pune problema de bani negri, care nu se pot justifica. Este exclus ca Dan Diaconescu sa aiba pe cineva în spate. Daca ar fi fost cineva, ar fi fost în fata”, a spus afaceristul pentru Redesteptarea.

Nu ar vrea Oltchimul nici gratis

Cu importante afaceri în Africa, Ovidiu Tender a declarat ca, în actuala situatie, Oltchimul nu l-ar fi interesat nici gratis. „Daca mi l-ar fi dat gratis în situatia în care este, nu l-as fi luat. Este o afacere sortita esecului. Cu 17 milioane datorii în spate, nimeni nu va putea sa faca nimic. Este o prostie modul în care s-a gândit si s-a conceput aceasta afacere”, a mai declarat Ovidiu Tender, pentru care ar fi o greseala ca Dan Diaconescu sa dea cele 45 de milioane de euro pentru Oltchim.

Lavinia Balulescu, Adevarul.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie