Robert Coman deschide magazin monobrand Roberto Cavalli

 

Robert Coman, unul dintre fondatorii distribuitorului si retailerului IT Best Computers, îsi încearca pentru a doua oara norocul pe piata de lux din România cu un magazin monobrand Roberto Cavalli, ce urmeaza a fi deschis pe final de an, potrivit surselor din piata.

Antreprenorul a deschis în aceasta primavara si un magazin monobrand Valentino, amplasat în galeria comerciala de lux The Grand din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott. În aceeasi galerie va fi deschis si magazinul de 150 de metri patrati Roberto Cavalli, care urmeaza a fi inaugurat la finalul lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie. Investitia se va ridica, potrivit estimarilor ZF, la câteva sute de mii de euro.

Galeria The Grand a devenit în ultima perioada una dintre destinatiile preferate ale brandurilor de lux, reunind la parterul hotelului JW Marriott branduri precum Louis Vuitton, Escada, Alfred Dunhill si Ermanno Scervino. Cele mai multe branduri de lux intrate pe piata locala au ales sa se pozitioneze la parterul unui hotel de cinci stele pentru a beneficia de turistii care se cazeaza aici.

Cristina Rosca, Zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie