Candidaturile pentru reprezentarea Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor se pot depune pana joi, 30 ianuarie 2014

 

Avand in vedere ca Baroul Bucuresti poate fi reprezentat de 48 de avocati alesi in calitate de delegati la Congresul Avocatilor 2014, fiind desemnati doar 40, Consiliul Baroului Bucuresti a decis ca mai asteapta candidaturi ale avocatilor interesati pana joi dimineata.

baroul bucurestiMotivatia Consiliului sta in faptul ca este de dorit ca numarul delegatilor la Congres ai Baroului sa fie cat mai mare, avand in vedere importanta deosebita a acestui for decizional.

Anterior, fusesera depuse 42 de candidaturi, din care au fost validate 40. Astfel, cine doreste sa fie delegat al Baroului Bucuresti la Congresul Avocatilor poate sa-si depuna candidatura pana cel tarziu joi, 30.01.2014, ora 10.00.

Potrivit Baroului Bucuresti, Comisia de Validare va proceda la verificarea candidaturilor depuse si va intocmi un Proces-verbal de validare ce va fi afisat joi, 30.01.2014, ora 14.00. Contestatiile la Procesul-verbal vor putea fi depuse la Cancelaria Baroului pana vineri, 31 ianuarie, ora 14.00, urmand a fi solutionate in sedinta Consiliului Baroului din data de luni, 3 februarie 2014.

Lista finala a candidaturilor validate va fi afisata pe site si la sediul baroului marti, 4 februarie. Mircea Doaga, avocatura.com

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie