Carmen Nastase, decan FSEAP, Universitatea Stefan cel Mare Suceava: Ne bazam pe sprijinul mediatorilor intr-o posibila colaborare pe domeniul Administratiei Publice si Drept

 

„Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica este o facultate tanara, dar dinamica. In cadrul facultatii sunt incadrati aproximativ 3.000 de studenti si 82 de cadre didactice titulare. De asemenea, lucram si cu multi colaboratori, mai ales pe domeniul Administratiei Publice si Drept, unde domeniul este in continua dezvoltare. De aceea ne bazam si pe sprijinul d-voastra, mediatorii.

Suceava-Carmen NastaseSustinem manifestari stiintifice, conferinte simpozioane, atat pentru mediul de business, dar si pentru studenti.

Ne bucuram sa fim gazda a evenimentului ”Ziua europeana a medierii” si sunt sigura ca pe parcursul acestor doua zile, veti discuta cat mai multe posibilitati de implementare a medierii.” a spus Carmen Nastase, decanul Facultatii de Stiinte Economice si Administratie Publica din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, in interventia avuta la Seminarul ”Ziua europeana a medierii”.

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie