Premierul Victor Ponta a afirmat ca nu se implica in justitie

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, în cadrul emisiunii ”Buna seara, România”, difuzata de B1 TV, ca el nu se implica în justitie si ca declaratiile sale dupa arestarea fostului premier Adrian Nastase au fost simple comentarii politice.

victor ponta 2Reactia premierului vine dupa ce consilierul Gyorgy Frunda a declarat, luni, ca nu este de acord cu decizia CCR, iar primul minisitru are dreptul de a critica justitia.

”Domnul Funda este un om foarte liber, nu are niciun raport de obligatii cu mine. Evident. în întelesul meu sau al oamenilor obisnuiti, nu poti sa influentezi nimic dupa ce s-a dat o decizie. Eu am facut un comentariu politic ca Traian Basescu si Adrian Nastase au fost doi adversari politici. În rest, am luat act de decizia CSM-ului si sunt convins ca vor fi la fel de duri”, a spus Ponta.

Vorbind despre vizita secretarului de stat Victoria Nuland, Ponta a spus ca batalia politica a avut loc la finalul acestei vizite si ca nu are nicio legatura.

”Dupa ce se dau decizii, am facut si o sa fac în continuare comentarii politice. Nu am vorbit de un judecator sau procuror, ci de Traian Basescu. Cred ca toate sunt declaratii politice, chiar si ale presedintelui, atâta timp cât nu privesc cauze în curs si nu influenteaza justitia”, a mai spus premierul.

Acesta a insistat pe faptul ca justisia trebuie sa fie mai deschisa românilor pentru ca acestia sa poata câstiga încredere în acest sistem. cotidianul.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie