Ionel Voicu noul director general interimar al companiei CFR

 

Noul Consiliu de Administratie al Companiei Nationale de Cai Ferate ‘CFR’ l-a desemnat pe Ionel Voicu, director general adjunct Proiecte Europene, în functia de director general interimar al companiei, în locul lui George Micu

cfrPotrivit unui comunicat al CFR Adunarea Generala a Actionarilor (AGA) a numit noul Consiliu de Administratie a carui componenta este alcatuita din Ovidiu Putura – secretar de stat în Ministerul Justitiei, Ovidiu Petrisor Artopolescu – membru al consiliului de supraveghere al Transelectrica, Mircea Popa – secretar general, Departamentul pentru Energie, Florin Luca – consultant financiar, si Constantin Sebesean – manager privat.

În ceea ce îi priveste pe Victor Cionga – managing partner la AZ Capital Advisors, si George Ciobanasu – auditor financiar, selectati si ei ca membri în CA al CFR, acestia nu au fost de acord cu drepturile aferente acestei functii, îndeosebi cele financiare, pe care le-au considerat prea mici în raport cu obligatiile. În aceste conditii, cei doi au refuzat semnarea contractului.

Ovidiu Putura a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie.

Membrii CA al CFR au fost evaluati si validati de consortiul de consultanti ai PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David si Baias si George Butunoiu Group.

În prezent, Consiliul de Administratie este statutar si functioneaza conform legii, se mentioneaza în comunicatul CFR. capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie