Seminarul „Medierea in cauzele cu minori”, la Targoviste

 

Asociatia Birourilor de Mediere din Dâmbovita (A.B.M.D.) în parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dâmbovita, organizeaza în data de 30.01.2014 Seminarul „Medierea în cauzele cu minori”.

Asociatia Birourilor de mediere DambovitaÎn cadrul lucrarilor seminarului, vor fi abordate aspecte legate de rolul si importanta medierii în solutionarea disputelor în care sunt implicati minori, particularitatile procedurii medierii în astfel de cauze, evitarea abuzului emotional  prin rezolvarea conflictelor pe cale amiabila.

La eveniment sunt invitati membri ai Consiliului de Mediere, reprezentanti ai judetului Dâmbovita în Parlamentul României, factori de decizie din administratia locala, magistrati din cadrul Tribunalului Dâmbovita si instantele arondate, avocati, cadre didactice, politisti, psihologi, asistenti sociali, mediatori. Invitatul special este lect. univ. dr. în psihologie Dinu Valentin – profesor în cadrul Universitatii Bucuresti – Facultatea de Psihologie.

Evenimentul va avea loc în sala de conferinte a Hotelului „Valahia” din Târgoviste, în intervalul orar 14.00 – 20.00.

Participarea la eveniment este considerata pregatire profesionala continua si se acorda puncte profesionale. Înscrierile se fac pâna în data de 27.01.2014, orele 14.00. Taxa de participare este de 100 lei.

Relatii la sediul ABMD (Târgoviste, str. Independentei, bl. 74 IUP, parter, ap. 10, judetul Dâmbovita) sau la tel. 0733 046 033, 0784 149 777, 0721 400 034, 0722 564 768.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

1 comentariu

  1. Alecu spune:

    Salutam Asociatia Birourilor de Mediere din judetul Dâmbovita (A.B.M.D.)pentru initiativa de organizare a unei mese rotunde dedicate modalitatilor de solutionare a disputelor in care sunt implicati minori. Dincolo de obiectivele planificate ale seminarului, caracterul organizat al unor astfel de evenimente ofera posibilitatea unei relationari/conlucrari eficiente intre reprezentantii categoriilor socio-profesionale participante.

Adaugă părerea ta


 

Distribuie