Selgros intra in comertul online

 

Reteaua cash&carry Selgros intra în comertul online printr-un parteneriat cu platforma de servicii de aprovizionare online megamarket.ro, prin care va livra direct clientilor peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare, a anuntat retailerul.

selgrosProdusele pot fi comandate de pe website sau prin intermediul aplicatiei disponibile în Google Play si App Store si sunt livrate direct cumparatorilor, în 24 de ore. Comanda este de minim 200 de lei, iar transportul este gratuit.

„În acest moment serviciul de livrare online este disponibil în Bucuresti, Otopeni si Corbeanca, urmând ca din al doilea trimestru al anului, prin intermediul MegaMarket.ro, produsele disponibile în magazinele Selgros sa fie achizitionate online si în Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov. Pâna la finalul anului se vor acoperi toate orasele mari”, a declarat într-un comunicat Pia Krauss, directorul de marketing al Selgros Cash&Carry România.

Produsele disponibile pe MegaMarket.ro sunt din categoriile bacanie, alimente proaspete, brutarie, bauturi, îngrijirea copilului, casa si birou, îngrijire personala, pet shop si papetarie, gama urmând sa fie extinsa si cu produse din categoriile articole casnice si de bucatarie, casa si gradina, electronice si electrocasnice si jucarii.

„Am pornit la drum alaturi de Selgros acum mai bine de zece ani asigurând servicii de aprovizionare pentru un numar restrâns de clienti. Acum, când piata comertului online a ajuns la maturitate, iar cum din ce în ce mai multi clienti prefera sa-si faca cumparaturile zilnice online, am regândit întreaga platforma pentru a oferi cea mai buna experienta de cumparaturi online”, a aratat Remus Popa, unul dintre actionarii MegaMarket.ro

Plata pentru produsele achizitionate online se poate face prin intermediul cardului, atât pe website, cât si prin aplicatia de smartphone. De asemenea, clientii pot plati în numerar, în momentul livrarii comenzii, sau prin ordin de plata, pentru persoanele juridice.

Supermarket-ul MegaMarket.ro este administrat de A4K SWED Concept si comercializeaza exclusiv produse disponibile în magazinele Selgros Cash&Carry din România.

Firma A4K SWED Concept este detinuta în proportii egale de Remus Popa si Marioara Popa.

Selgros Cash&Carry România, parte din grupul elvetian TransGourmet Holding SE, are o retea de 19 magazine. romaniatv.net

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie