Bricostore inchide din magazine pentru rebranduire

 

Retailerul Do It Yourself Bricostore a început sa închida din magazine, pentru remodelare. Cele 15 unitati ale retelei se vor numi Brico Depot, dupa ce în primavara anului trecut compania care opera magazinele a fost cumparata de gigantul britanic Kingfisher.

bricostoreBricostore a închis ieri, în vederea rebrandingului, doua din cele 15 unitati pe care le opereaza în România. Este vorba despre Bricostore Pantelimon si Bricostore Orhideea, care vor fi redeschise sub brandul BricoDepot. Aceasta în contextul în care, în aprilie 2013, retailerul britanic Kingfisher a cumparat reteaua Bricostore în urma unei tranzactii cu o valoare de 75 de milioane de euro. „Revolutia a început. Va asteptam în Bricostore Baneasa si Militari”, scrie pe un afis din Bricostore Pantelimon.

Din informatiile noastre, rebrandingul celorlalte magazine se va face într-o perioada mai lunga de timp. Astfel, unitatile din provincie (Oradea, Arad, Drobeta Turnu Severin etc) nu au fost anuntate de la sediul central de momentul în care se va face trecerea la Brico Depot. De asemenea, Bricostore Baneasa se va închide, pentru remodelare, de abia anul viitor.

Grupul britanic Kingfisher PLC este cel mai mare lant european de magazine de bricolaj. Initial, lantul Bricostore din România a apartinut grupului francez Group Bresson. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie