Cat valoreaza Oltchimul?

 

Vineri, la ora 12.00, vor fi deschise plicurile cu ofertele financiare depuse de candidatii care vor sa cumpere compania de la Râmnicu Vâlcea, dupa ce joi s-au analizat documentatiile depuse de trei companii plus persoana fizica Dan Diaconescu.

Oficialii Ministerului Economiei reuniti în comisia de analiza a ofertelor depuse de candidati pentru preluarea Oltchim au deschis joi plicurile continând documentele de participare la licitatie, urmând ca vineri, 21 septembrie, la ora 12.00, aceeasi comisie sa deschida plicurile cu ofertele financiare. Practic, astazi vom afla cât sunt dispusi investitorii sa plateasca pentru a prelua Oltchim si, desigur, se va anunta si cine va fi câstigatorul.

Presedintele acestei comisii, Remus Vulpescu (seful Oficiului pentru Privatizare din cadrul ministerului), a declarat joi ca „statul mizeaza pe implicarea unor investitori de buna-credinta”, la scurt timp dupa ce în direct la TV a avut un schimb de replici mai „colorate” cu unul dintre candidati – cunoscutul om de televiziune Dan Diaconescu.

Adina Vlad,Dan Straut, Adevrul.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie