Canale noi in grila de programe Orange TV

 

Televiziunile AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin si Travel Channel s-au lansat pe Orange TV, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul platformei de satelit.

orange tv satelitAXN HD si AXN Spin sunt oferite în abonamentul World HD, care include 67 de programe românesti si internationale, dintre care 20 în format HD. Taxa abonamentului porneste de la 8 euro/luna. AXN Black, AXN White si Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, iar taxa abonamentului porneste de la 12 euro/luna. Televiziunile din portofoliul AXN sunt în acest moment în perioada de testare a semnalului, însa programele pot fi urmarite integral de catre clientii Orange TV.

„Prin adaugarea noilor canale în lista celor disponibile la Orange TV, dar si prin dublarea unor canale în limba maghiara, raspundem cererilor clientilor nostri, carora le oferim acces la si mai mult continut de interes pentru ei. Este primul pas de anul acesta, când le pregatim si mai multe noutati, pentru a-i ajuta sa fie cât mai aproape de emisiunile, filmele si stirile care-i intereseaza”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Prin Orange TV, telespectatorii români pot urmari în premiera AXN HD, care include seriale explozive, productii originale si filme artistice de succes international precum productii originale „Politisti fara frontiere” si „Hannibal”, productiile hollywoodiene „CSI: New York”, „NCIS”, „NCIS: L.A”, „Sherlock Holmes” si „Dr. Watson”, „Minti criminale” si multe altele.

AXN Black le aduce telespectatorilor serialele americane precum „Spartacus”, „Calatori în preistorie: O noua lume”, „Lege si dreptate” si serialele-documentare precum „Cursa eroilor”, „Duck Commander” si „Aurul negru”.

Din grila de programe a postului AXN White fac parte serialele drama „Galeriile Paradise”, „Hotel Grand” si „Mândrie si prejudecata”, filmele semnate Nora Roberts, si serialele europene „Dinastia Thorwald” si „Destine”.

Televiziunea AXN Spin include programe de divertisment adresate adolescentilor si tinerilor: seriale de top americane precum „Un vârcolac adolescent”, „Renegata” si „90210”, seriale de animatie, printre care „Naruto” si „Dragonball Ka”, si festivalurile iTunes.

Travel Channel este o televiziune de calatorii si lifestyle, care le ofera telespectatorilor atât sfaturi practice pentru planificarea vacantelor, cât si momente de relaxare si evadare din cotidian, prin intermediul unei game bogate de ghiduri de calatorie, documentare, emisiuni gastronomice si emisiuni dedicate diferitelor hobby-uri. Din grila de programe a Travel Channel face parte si trilogia „Wild Carpathia”, care prezinta frumusetile naturale si traditiile României, de la padurile si satele transilvanene si pâna la Delta Dunarii. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie