Cererile pentru eliberarea cardului de avocat se pot depune din 10 ianuarie 2014

 

Baroul Bucuresti a dat publicitatii joi, 9 ianuarie 2014, un anunt cu privire la eliberarea cardurilor de avocat.

card avocatAstfel, avocatii definitivi pot depune cererile pentru eliberarea cardului de avocat de tip CCBE începând cu data de 10 ianuarie 2014. Avocatii care depun cererile pot opta pentru achitarea urmatoarelor sume:
– 5 lei pentru licentiere si 10 lei pentru confectionare – total 15 lei pentru anul 2014, sau
– 5 lei pentru licentiere si 50 lei pentru confectionare – total 55 lei pentru întreaga perioada de valabilitate a cardului (5 ani).

Taxa se achita în contul UNBR. Dupa achitarea taxei, avocatii sunt invitati sa îsi ridice cardurile de la biroul IT, et. V, cam. 501, personal sau cu procura.

Cererile pentru eliberarea cardurilor aferente anului 2014 (atât cele în format clasic pentru avocatii stagiari, cât si cardurile de tip CCBE pentru avocatii definitivi) se regasesc la etajul IV, urmând a fi vizate de catre compartimentele de specialitate si depuse la biroul IT, camera  501. Eliberarea cardurilor se va realiza astfel:
– în maxim 4 zile lucratoare de la depunerea cererii pentru avocatii stagiari;
– pe loc, pentru avocatii definitivi, dupa achitarea costului emiterii cardului, detaliat mai sus.

Pentru eliberarea cardului este necesara achitarea în avans a contributiilor pe anul 2014 datorate la bugetul baroului si al UNBR, precum si achitarea la zi a cotei cuvenite C.A.A.-Filiala Bucuresti, la data solicitarii.

:: reguli tehnice eliberare card

juridice.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie