Transgaz Medias va organiza in luna februarie o licitatie pentru cumpararea unor asigurari de sanatate pentru salariati, in valoare de 5 milioane de euro

 

Transgaz Medias (TGN) va organiza în luna februarie o licitatie pentru cumpararea de servicii de asigurari de sanatate pentru cei aproximativ 5.000 de angajati, contractul fiind estimat la 5 milioane de euro pentru patru ani.

transgazPotrivit caietului de sarcini, publicat pe www.e-licitatie.ro, Transgaz va suporta cheltuielile cu privire la asigurarile voluntare de sanatate de tip suplimentar, în cuantumul deductibil fiscal prevazut prin lege pentru angajator în suma de 250 euro/an/salariat.

De asemenea, compania solicitã viitorului câstigator al licitatiei ca angajatii sa fie acceptati în asigurare indiferent de starea de sanatate sau de afectiunile preexistente.

Serviciile medicale solicitate conform specificatiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurata, numarul maxim permis de accesari ale serviciilor medicale si valoarea coplatilor.

În analiza ofertelor se va tine cont si de cea mai extinsa retea de furnizori de servicii medicale si stomatologice agreati de ofertant, valoarea procentului de coplata suportat de asigurator în locul asiguratului pentru medicamente compensate, valoarea procentului din costurile de spitalizare în regim privat suportat de asigurator pentru afectiuni pre existente si boli cronice si serviciile medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreati.

În plus, ofertantului i se solicita sa faca dovada existentei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, în care sa lucreze minim 20 persoane cu pregatire medicala.

În ultimii trei ani, serviciile de asigurari voluntare de sanatate pentru salariatii Transgaz au fost furnizate de BCR Asigurari de Viata.

Conform datelor www.e-licitatie.ro, BCR Asigurari de Viata a încasat de la Transgaz 12,87 milioane de lei pentru acest contract, atribuit prin licitatie în noiembrie 2010.

Compania Transgaz este controlata de stat, prin Ministerul Finantelor Publice, care detine 58,5% din capital, dupa ce un pachet de 15% din actiuni a fost vândut pe bursa în luna aprilie, printr-o oferta secundara.

Compania a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti în 2007, cu un pachet reprezentând 10% din actiuni.economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie