Dosar penal deschis de procurori in cazul exploziei de la Calarasi

 

Locatarii blocului din Calarasi afectat de explozie si angajati ai cafenelei de la parterul cladirii sustin ca, miercuri, înainte de producerea deflagratiei, doi lucratori ai Distrigaz au venit la fata locului pentru a verifica daca exista scurgeri de gaz, dupa ce oamenii le-au solicitat interventia, informeaza Mediafax.

ciocan si catuseProcurorii au deschis, joi, un dosar penal în care se fac cercetari pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si distrugere, în cazul exploziei produse miercuri seara într-un bloc din Calarasi, în acest caz fiind audiate deja mai multe persoane.

Angajatii cafenelei de la parterul blocului în care s-a produs explozia au declarat ca, miercuri, au simtit miros de gaz imediat dupa ce au pornit sistemul de aerisire al localului, astfel ca au sunat la Distrigaz si au solicitat interventia echipelor societatii.

Potrivit sursei citate, la fata locului a venit un angajat de la Distrigaz care a facut verificari, însa acesta nu a sesizat nicio problema. La câteva ore de la plecarea angajatului, oamenii au simtit din nou miros de gaz si au sesizat societatea de gaz pentru o noua verificare.

Astfel, la blocul respectiv a venit un alt angajat de la Distrigaz care a facut verificari la fata locului, însa nici acesta nu a depistat probleme. romanialibera.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie