Activitatea Comisiei pentru revizuirea Constitutiei va fi reluata pe 27 ianuarie

 

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat ca activitatea Comisiei pentru revizuirea Constitutiei va fi reluata inca din prima luna a anului viitor. Mai exact, membrii comisiei se vor reuni pe 27 ianuarie.

comisia de revizuire a constitutieiAntonescu a facut aceste afirmatii la finalul unei sedinte a comisiei, pe care a caracterizat-o ca fiind „foarte scurta si foarte practica”.

„Am distribuit sintetizate membrilor comisiei care au fost prezenti toate comentariile, observatiile, propunerile pe care Consiliul Legislativ le-a facut pe proiectul nostru si pe care, de asemenea, reprezentantii Comisiei de la Venetia, in intalnirile intermediare, le-au facut. Am hotarat la nivelul comisiei ca in data de 27 ianuarie 2014, la orele 13,00 sa ne reluam activitatea cu discutarea acestor observatii si cu inceperea demersului de finalizare a corpului de revizuire”, a explicat Crin Antonescu, presedinte al comisiei, potrivit Mediafax.

Totodata, acesta a precizat ca foarte multe dintre observatii sunt de forma, dar exista si cateva de fond.

Intrebat daca mai sunt sanse ca referendumul pentru revizuirea Constitutiei sa aiba loc in 2014, Antonescu a spus ca nu poate da un raspuns in acest moment.

„Avand in vedere toate tulburarile care s-au petrecut in urma legii referendumului modificat, Curtea Constitutionala, explicarea deciziei, promulgarea de catre presedinte, nu pot sa raspund in acest moment. In momentul in care o vom avea promulgata, vom putea calcula un calendar si vom putea spune si acest lucru”, a mai aratat presedintele Senatului. Rodica Buliga, avocatura.com

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie