Consiliul Local al Sectorului 6 Bucuresti, a hotarat interzicerea parcarii masinilor pe domeniul public cu scopul de a le vinde

 

Parcarea si expunerea vehiculelor, spre vânzare, pe raza Sectorului 6 sunt interzise, în urma unei hotarâri aprobate de Consiliului Local Sector 6, cei care o încalca fiind amendati cu pâna la 1.000 de lei, anunta reprezentantilor autoritatii publice de sector.

parcari de resedinta„Parcarea vehiculelor pe domeniul public si expunerea spre vânzare a acestora pe raza Sectorului 6 sunt interzise, în urma hotarârii aprobate în cadrul sedintei de joi a Consiliului Local Sector 6”, informeaza Primaria Sectorului 6.

Astfel, arata sursa citata, se interzice expunerea spre vânzare a vehiculelor pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucuresti, aflat în administrarea Sectorului 6, de catre persoanele fizice sau juridice.

Încalcarea dispozitiilor aprobate de Consiliul Local constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda între 500 si 1.000 de lei.

Parcarea autoturismelor cu anuntul „De vânzare” lipit pe parbriz este o practica în toate sectoarele Capitalei. Roxana Alexe, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie