Marina Florea, Asociatia Acces Mediere: Medierea online se preteaza si nu se preteaza. Pentru mine este important contactul vizual cu cele doua parti

 

„A fost foarte interesant, dar noi trebuie sa fim cei care schimbam traditiile. Personal, in activitatea mea, m-am lovit de oarecare scepticism si a trebuit sa-mi pun la lucru toata puterea mea persuasiva. Prin urmare, facem foarte, foarte mult ca sa schimbam aceasta mentalitate, fiindca omul e hotarat si stie de cand lumea ca daca are o problema se duce la tribunal. Eu sunt specializata pe medierea in familie, si mi se pare, cel putin in divorturi, ca ar putea fi imbinate aceste tehnici pe care le-am vazut in workshopuri. Eu as face partea de online la sfarsit si doar pentru oameni cu o anumita educatie, pentru ca trebuie sa aiba si ei un minimum bagaj de cunostinte.

Conferinta Nationala a Mediatorilor 2013

Conferinta Nationala a Mediatorilor 2013

Deci se preteaza si nu se preteaza. Din punctul meu de vedere, il fac combinat, pentru ca pentru mine este important contactul vizual cu cele doua parti, mai ales cand e vorba despre copii si mai ales ca la mediere, uneori se pot aduce si copiii. Cum o sa vorbesc cu copiii online? Deci sunt foarte mult aspecte, in ceea ce priveste divortul. Nu ma bag pe comercial, nu ma bag pe celelalte, pentru ca nu ma pricep indeajuns. Probabil ca medierea online se poate aplica in celelalte domenii pentru ca acolo oamenii au un nivel de cunostinte si de educatie mai mare, dar cand e vorba despre copii de 10 sau 15 ani, sunt convinsa ca si ei umbla pe Facebook, dar e vorba de lucruri serioase aici.” a spus Marina Florea, de la Asociatia Acces Mediere, in cadrul Conferintei „Medierea, un bun national”

I.T.F.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie