Primul magazin Auchan din Sibiu, se deschide marti

 

Auchan România va deschide, marti, primul magazin din Sibiu dupa o investitie de doua milioane de euro în remodelarea fostului hypermarket Real, unitatea având peste 40.000 de produse expuse într-un spatiu de vânzare de peste 6.000 de metri patrati, transmite corespondentul MEDIAFAX.

AuchanDirectorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Danetiu, a anuntat, luni, înr-o conferinta de presa, ca grupul va deschide, marti, la ora 10.00, primul magazin din Sibiu, dupa remodelarea fostului hypermarket Real.

Potrivit sursei citate, lucrarile de remodelare au durat mai putin de trei saptamâni si au constat în modificari tehnice si comerciale, precum reorganizarea suprafetei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunatatirea confortului clientilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor si introducerea comertului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi si adaptate de produse la preturi permanent mici si cu servicii utile pentru clienti.
Potrivit lui Tiberiu Danetiu, remodelarea Auchan Sibiu a costat aproximativ doua milioane de euro.

Potrivit datelor oferite de reprezentantii Auchan, magazinul din Sibiu se întinde pe o suprafata de vânzare de peste 6.000 de metri patrati, oferind clientilor o gama de 40.000 de produse.

„Auchan Sibiu a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete, fabricatie proprie: brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare românesti si internationale, integrând si punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii”, au precizat reprezentantii Auchan România.

Potrivit acestora, în domeniul nealimentar, Auchan Sibiu a extins substantial raioanele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, îmbracaminte), parfumeria si îngrijirea personala, dar si cele destinate întretinerii casei.

Magazinul ofera peste 2.500 de produse marca proprie Auchan si peste 450 de produse alimentare si nealimentare vândute vrac, numeroase variante de conditionare mica si vânzarea la bucata.

Clientii hypermarket-ului vor avea la dispozitie cinci sute de locuri de parcare si 36 de case de marcat.
Pâna în prezent, Auchan a rebranduit doua hipermarketuri Real din Capitala, Pallady si Vitan, unul în Brasov, unul în Oradea si unul în Constanta. Doua dintre acestea au fost remodelate în formatul Auchan City. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie