Corneliu Visoianu, consilier al primului-ministru: Mesajul primului-ministru Victor Ponta catre participantii la Conferinta „Medierea-bun national”

 

” Imi exprim regretul ca nu am putut fi prezent la lucrarile conferintei mediatorilor. Am considerat ca medierea este importanta, mai ales pentru ca are la baza premiza dialogului si consensului.

 

Corneliu Visoianu, consilier al primului ministru Victor Ponta, la Conferinta Nationala a Mediatorilor

Corneliu Visoianu, consilier al primului ministru Victor Ponta, la Conferinta Nationala a Mediatorilor

Voi ramane un sustinator al medierii” a afirmat premierul Victor Ponta in mesajul sau catre participantii la Conferinta „Medierea-bun national” , transmis prin intermediul consilierului Corneliu Visoianu.

I.T.F

Cuvinte cheie: , , , ,

 

2 comentarii

  1. şortan eugenia spune:

    Eu mulţumesc domnului Prim Ministru pentru intenţiile bune în privinţa medierii şi îl rog personal, să gândească o promovare reală şi clară a profesiei de mediator. Este în postura de a ne putea ajuta cu promovarea de reglementări precise aferente profesiei de mediator , fără imixtiunea altor funcţii sau profesii juridice în munca noastră. Aşa cum mediatorul nu poate emite acte notariale, sau avocatul nu poate da hotărâri judecătoreşti nici instanţele judecătoreşti să nu poată reţine ca valabil parcursă procedura de informare cu privire la mediere şi la avantajele acesteia dacă procesele verbale sau Certificatele de informare nu provin de la mediatori.
    Deci reglementările legale să conţină dispoziţii clare că alte profesii nu pot emite acte că au informat părţile despre mediere şi avantajele acesteia.

  2. Vargan Vasile - Suceava spune:

    Mesajul Primului Ministru Victot Ponta este favorabil Medierii,suntem pe drumul cel bun,noi trebuie sa fim uniti si sa ne promovam zi de zi,24 ore,saptamanal lunar.Nimic nu vine fara munca si pasiune.La multi ani de ZIUA NATIEI ROMANE

Adaugă părerea ta


 

Distribuie