Gilles Roudy – Noul director general la Metro Cash&Carry Romania, din 1 decembrie

 

Metro Cash&Carry România va avea de la 1 decembrie un nou director general, Gilles Roudy, dupa încheierea mandatului lui Dusan Wilms, care se va ocupa de repozitionarea si dinamizarea hipermarketurilor real de pe piata locala, ramase în cadrul grupului dupa tranzactia cu Auchan.

Metro Cash„Dusan Wilms îsi încheie mandatul de director general Metro Cash&Carry România detinut în perioada 2009-2013 si îsi continua activitatea în cadrul Metro Group, printre noile sale responsabilitati numarându-se si coordonarea procesului de repozitionare si dinamizare a magazinelor real,- Hyper Magazine din România, ramase în cadrul Metro Group, precum si repozitionarea lor strategica si conceptuala”, se arata într-un comunicat al companiei.

Metro mai detine în România patru hipermarketuri real, dupa ce a vândut 20 de unitati catre retailerul francez Auchan.

Pe lânga coordonarea magazinelor real,- Hyper Magazine, Wilms îsi va continua activitatea cu privire la dezvoltarea proiectelor la nivel national si international, inclusiv relationarea cu parteneri strategici, precum autoritati si organizatii de profil.

Gilles Roudy, care va prelua pozitia de Director General METRO Cash & Carry România în data de 1 decembrie, a fost director comercial al Real International începând din 2009. Înainte de a se alatura real,-, Gilles Roudy a lucrat la Carrefour timp de 30 de ani în diverse pozitii manageriale, precum CEO al Carrefour Turcia, Belgia, Polonia si o regiune de afaceri europeana, inclusiv România.

Dusan Wilms a mai detinut un mandat de director general al METRO Cash & Carry România între 1999 si 2005.

Sub mandatul sau, compania a lansat reteaua de franciza La Doi Pasi, care îsi propune sustinerea comertului traditional si care cuprinde în prezent 670 de magazine, magazinul online si Metro Punct – dedicat clientilor revânzatori cu o suprafata mai mica decât cea a magazinelor Metro Cash & Carry România.

Reteaua Metro Cash & Carry România numara 32 de magazine în 24 de orase. Ana Maria Petcana, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie