Fratele lui Ionut Anghel, audiat marti de procurori, in prezenta unui psiholog

 

Fratele lui Ionut Anghel va fi audiat marti de procurorii Parchetului instantei supreme, la sediul unui centru, în prezenta unei comisii specializate din care face parte si un psiholog, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie si JustitiePotrivit surselor citate, procurorii au reluat audierile în cazul lui Ionut Anghel, care în 2 septembrie a fost omorât de câini, pe un teren privat de lânga Parcul Tei din Capitala, dupa ce o perioada acestea au fost întrerupte, pentru a fi facute rapoarte biocriminalistice si unele experimente judiciare.

În cadrul anchetei, procurorii vor vorbi marti cu fratele lui Ionut Anghel, în prezenta unei comisii speciale. Anchetatorii si alte persoane care trebuie sa fie prezente la audierea baiatului, printre care si un psiholog, vor merge, cel mai probabil, la sediul unui centru din Capitala, unde vor vorbi cu acesta, au precizat sursele citate.

Audierile vor continua si zilele urmatoare, urmând sa fie chemate mai multe persoane pentru a da declaratii în calitate de martori, la sediul Parchetului Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

Ionut Anghel, în vârsta de patru ani, a murit în 2 septembrie, dupa ce a fost atacat de câini, pe un teren din apropierea Parcului Tei. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie