CSM discuta miercuri numirea procurorilor Lucian Papici, Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga, ca sefi de serviciu in cadrul DNA

 

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta, miercuri, numirea procurorilor Lucian Papici, Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga în functii de sef serviciu în cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – nivel central.

csmPotrivit ordinii de zi publicate pe site-ul CSM, miercuri vor fi analizate propunerile facute saptamâna trecuta de seful DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru numirea celor trei procurori ca sef serviciu în cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – nivel central.

Propunerile pentru aceste functii au avut în vedere faptul ca cei trei procurori au experienta profesionala, au desfasurat activitati mai multi ani în DNA si au instrumentat dosare complexe, conform DNA.

Lucian Papici si Doru Tulus au condus timp de doua mandate Sectia de Combatere a Coruptiei si respectiv Sectia de Combatere a Infractiunilor Conexe Infractiunilor de Coruptie, sectie în cadrul careia a lucrat timp de mai multi ani si Mihaela Moraru Iorga.

Procurorii sunt numiti în aceste functii, potrivit legii, de CSM la propunerea sefului DNA. AGERPRES/(AS – autor: Madalina Cochinescu, editor: Claudia Stanescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie