Cererea de arest preventiv formulata pe numele lui Marin Condescu, respinsa de magistrati

 

Presedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, sindicalistul Marin Condescu, va fi cercetat în libertate, dupa ce judecatorul Teofil Boncu a respins, joi noaptea, cererea de arestare preventiva pentru 29 de zile formulata de procurori pe numele acestuia.

marin condescuTotodata, a fost respinsa si propunerea de arestare preventiva formulata pe numele vicepresedintelui clubului, Viorel Temelescu.
Procesul de judecare a cererii de arest preventiv a durat mai bine de opt ore, iar Marin Condescu a dat declaratii în sala Tribunalului Gorj aproape patru ore, urmând apoi pledoariile avocatilor si pronuntarea instantei.

Presedintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a fost retinut pentru 24 de ore marti seara, pentru comiterea infractiunilor de înselaciune în forma continuata cu consecinte deosebit de grave, delapidare în forma continuata, spalare de bani, fals si uz de fals în forma continuata.

Tot marti seara a fost retinut si vicepresedintele clubului, Viorel Temelescu, pentru complicitate la înselaciune cu consecinte deosebit de grave si uz de fals în forma continuata.(AS – autor: Oana Popescu, editor: Cristina Tatu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie