Compania Tarom ar putea intra pe zona de low-cost

 

Compania TAROM s-ar putea îndrepta, în perioada urmatoare, catre doua directii de dezvoltare, respectiv spre zona de low-cost sau spre accesarea de noi piete, a declarat, marti, George Marin, vicepresedinte Business Strategy la TAROM, într-o conferinta de specialitate.

airbus a318 tarom‘Avem în derulare o analiza, ce are ca termen de finalizare sfârsitul acestui an. Dupa întocmirea analizei, vom decide care va fi structura exacta a flotei TAROM, în functie de modelele de operare adoptate. În perioada urmatoare, compania TAROM s-ar putea îndrepta catre doua directii de dezvoltare, respectiv spre zona de low-cost sau spre accesarea de noi piete, cum ar fi, de exemplu, piata asiatica. În ceea ce priveste piata Americii de Nord, ramâne sa mai vedem, pentru ca acolo concurenta e foarte acerba’, a declarat George Marin.

Acesta a precizat ca TAROM nu are în vedere, în perioada urmatoare, sa schimbe structura serviciilor oferite calatorilor, pentru ca acest element reprezinta un mijloc de diferentiere pe piata de profil.

‘Daca analiza pe care o efectuam va identifica suprapuneri de procese si activitati, atunci vom lua masurile care se impun. Compania TAROM nu se gândeste însa la ora actuala sa schimbe structura serviciilor oferite calatorilor, pentru ca acest element reprezinta un mijloc de diferentiere pe piata de profil’, a mai spus George Marin.

Vicepresedintele Business Strategy a precizat ca TAROM are în prezent 2.055 de angajati, din care 252 de piloti, dispunând de o flota de 24 de avioane.(AS – operator: Adriana Vintilescu, autor: Magdalena Tanasescu, editor: Andreea Marinescu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie